logo pcaid

Τεχνική υποστήριξη υπολογιστών

Υπηρεσίες ιστοσελίδων

Τεχνική υποστήριξη υπολογιστών | Υπηρεσίες ιστοσελίδων

Η/Υ - Μελέτες & προϊόντα συστημάτων ασφαλείας και αυτοματισμών

Τεχνική υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες για ό,τι αφορά Η/Υ, laptop και περιφερειακά συστήματα. Συστήματα ασφάλειας. Αυτοματισμοί. Ανάκτηση δεδομένων

Άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, παροχή εξατομικευμένων, αξιόπιστων λύσεων και υπηρεσιών σε εταιρείες, επαγγελματίες και ιδιώτες από το 2010.

 

Συστήματα Ασφαλείας - Συναγερμοί

Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού για κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους.

  • Συστήματα Επιτήρησης και Καταγραφής
  • Συστήματα Συναγερμού
  • Θυροτηλεοράσεις
  • Συστήματα ελέγχου πρόσβασης και έξυπνες κλειδαριές

Είναι ευρέως γνωστό πως τα συστήματα επιτήρησης και καταγραφής επιτρέπουν την τοπική ή εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση του χώρου σας. Εμείς δε μένουμε ως εκεί, αλλά εκμεταλλευόμαστε στο έπακρον τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες στον κλάδο και σας προτείνουμε μία ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει τα παραδοσιακά συστήματα επιτήρησης με τους πλέον σύγχρονους αυτοματισμούς, ώστε όπου κι αν βρίσκεστε να έχετε πλήρη εποπτεία αλλά και έλεγχο -με απομακρυσμένες ενέργειες- του χώρου σας.

Έξυπνο σπίτι - Αυτοματισμοί για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους

Αυτοματισμοί φωτισμού, θέρμανσης, σκίασης, ρολών, πορτών, κλειδαριών και άλλα. Όλα αυτά με διαχείριση από τηλεχειριστήρια & από το κινητό σας όπου κι αν βρίσκεστε! Ειδικές εφαρμογές και μελέτες για επαγγελματικούς χώρους, αυτοματισμοί εστίασης και διαχείρισης πελατών.

Συστήματα ελέγχου κτιρίου

  • Φωτισμός
  • Θέρμανση
  • Πρόσβαση (έξυπνες κλειδαριές)
  • Σκίαση
  • Ρολά

Ανάκτηση δεδομένων

Ποια είναι η διαδικασία ανάκτησης δεδομένων;

1. Επικοινωνείτε μαζί μας προκειμένου να λάβετε την ειδική φόρμα ανάκτησης δεδομένων, μαζί με την οποία, μας αποστέλλετε με courier το μέσο από το οποίο θα ανακτηθούν τα δεδομένα.

2. Η αρχική διάγνωση, είναι δωρεάν και διαρκεί 2-3 ημέρες. Οι τεχνικοί μας σας αποστέλλουν μέσω email τον κατάλογο των αρχείων που μπορούν να ανακτηθούν και σας ενημερώνουν για το κόστος ανάκτησης. Εφόσον δεν επιθυμείτε την ανάκτηση, η διαδικασία σταματάει και σας επιστρέφουμε το μέσο μέσω courier.
Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα αποστολής, χωρίς καμία άλλη χρέωση.

3. Εφόσον επιθυμείτε την ανάκτηση, οι τεχνικοί μας προχωρούν στη διαδικασία ανάκτησης, αντιγράφουν και σας παραδίδουν τα ανακτημένα δεδομένα (σε νέο σκληρό δίσκο, DVD, ή USB flash). Με την παραλαβή των δεδομένων μας καταβάλλετε τη συμφωνημένη αμοιβή.

4. Εγγύηση no data no pay.
Στην περίπτωση που η ανάκτηση για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή δεν υπάρχει για εσάς καμία απολύτως χρέωση για την όλη διαδικασία. Επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα αποστολής του μέσου μέσω courier.

5. Εγγύηση εχεμύθειας - Προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
Η ανάκτηση των δεδομένων γίνεται με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που χρησιμοποιούνται για την ανάκτηση δεν είναι προσβάσιμοι σε τρίτους μέσω διαδικτύου και τα ανακτηθέντα δεδομένα διαγράφονται από τα αρχεία μας άμεσα με ειδικό λογισμικό ώστε να μην είναι πλέον ανακτήσιμα.

Έρευνα αγοράς

Η επιλογή του ιδανικού Η/Υ, laptop, netbook αλλά και περιφερειακών συστημάτων, μέσα από την πληθώρα προϊόντων της σύγχρονης αγοράς ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι μία αρκετά σύνθετη διαδικασία.

Το ζητούμενο είναι ο νέος Η/Υ να καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη και επιπλέον να ανταποκρίνεται στις οικονομικές του δυνατότητες. Εξίσου σημαντική είναι η επιλογή του λειτουργικού συστήματος καθώς και του λογισμικού - των προγραμμάτων, δηλαδή- που θα εγκατασταθούν στο νέο Η/Υ.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας ενημερώνεται συνεχώς για τα τελευταία προϊόντα της αγοράς και σας καθοδηγεί στην αγορά του κατάλληλου για εσάς ηλεκτρονικού υπολογιστή, laptop, netbook αλλά και εκτυπωτή, πολυμηχανήματος, scanner, ηχοσυστήματος και κάθε άλλου περιφερειακού συστήματος για τον υπολογιστή σας.

Οι Υπηρεσίες μας

1. Συζητάμε μαζί σας ώστε να διερευνήσουμε τις ανάγκες σας, παρουσιάζοντάς σας τις βασικές κατηγορίες Η/Υ ανάλογα με τη χρήση τους, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

2. Σας παρουσιάζουμε εξατομικευμένες προτάσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

3. Αναλαμβάνουμε την παραγγελία από το κατάστημα της επιλογής σας, και κάθε συνεννόηση με το κατάστημα για την παράδοση και την πληρωμή.

4. Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο αρτιότητας του hardware καθώς και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση όλων των προγραμμάτων του νέου Η/Υ.

Επωφεληθείτε της Πολιτικής Πολλαπλών Υπηρεσιών σε μία μόνο επίσκεψη του τεχνικού μας, και εξοικονομήστε το 50% της χρέωσης για τις πρόσθετες υπηρεσίες!

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας επικοινωνήστε μαζί μας!

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και θα σας ενημερώνουμε για νέες υπηρεσίες, προσφορές και προϊόντα καθώς και προτάσεις για την ασφάλεια του υπολογιστή σας.

social

PcAid

Τεχνική υποστήριξη Η/Υ, laptop και περιφερειακών συστημάτων.

Άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, παροχή εξατομικευμένων, αξιόπιστων λύσεων και υπηρεσιών σε εταιρείες, επαγγελματίες και ιδιώτες από το 2010.

Σουλίου 13, Άγιος Δημήτριος
Τ.Κ.173 42

© 2024 PcAid. Τεχνική υποστήριξη Η/Υ, laptop και περιφερειακών συστημάτων. Designed by WeMakeWeb.gr

Συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης

Ευέλικτες και οικονομικές λύσεις σταθερής υποστήριξης του επαγγελματικού ή οικιακού εξοπλισμού σας. Περισσότερα...

Image